top of page

Stand op de DZG-dag

Eerst maar eens uitleggen wat de DZG-dag is.

Onze kraam

DZG staat voor Dierenhulp zonder Grenzen. Dit is een stichting die zich het lot van dieren (mn. honden en katten) in het buitenland aan trekt. Tijdens de DZG-dag, een jaarlijks terugkerend evenement, kunnen adoptanten, potentiële adoptanten en liefhebbers en andere geïnteresseerden, kennis maken met het werk van DZG.

Gister dus de 11e DZG-dag alweer. KwispelShop staat al jaren met een kraampje op deze dag.

En we zijn daar niet alleen. Dit jaar stonden er oa ook: Boaz Windhondenshop, Greyhoundfriends Nederland, KynoWellness en KynoPlus, Hulp aan Roemeense Paarden, Hondenkapper Achterom en nog een paar (sorry even namen vergeten)

Florrie Boysie Kiki

Goed weer zorgde voor een goede atmosfeer. Wij hadden drie honden meegenomen: Florrie (bijna 18) Boysie (DZG-hond van ruim 11) en Kiki Drentse Patrijsblom van 5 jaar.

XXL en XXS naast elkaar

Wij hadden een aantal nieuwe spullen bij ons: de Feltmanltuigen en Noorwegentuigen van Brustgeschirr en de halsbandjes uit de Adopt-lijn. Ook veel producten van onze andere tak Hond-en-Handicap hadden we meegenomen. Al met al was er redelijk wat belangstelling voor. Mn. de hondenschoenen trokken de aandacht.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page