top of page

Verzenden en retoureneren

VERZENDEN

In principe worden alle bestellingen als pakket met PostNL verzonden. Als uw bestelling in een envelop past, dan zal in overleg de bestelling in een envelop verstuurd worden. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €7,60.

Naar alle landen wordt verstuurd met een tracktrace nummer. Dit houdt in dat verzendkosten naar landen binnen de EU de verzendkosten minimaal €15,00 zullen bedragen.

Enkele producten worden per brievenbuspost verstuurd. Als dit het geval is, dan staat dat bij het product vermeld.

 

RETOUREN

U kunt uw bestelling binnen 7 dagen na betaling nog annuleren. U krijgt dan uw geld retour. Dit geldt uiteraard alleen indien de producten nog niet verzonden zijn. 

Op maat en naar wens gemaakte producten kunt u alleen dan annuleren als wij ze nog niet bij de fabrikant besteld hebben.

U kunt binnen 7 werkdagen na ontvangst de bestelling retourneren. Alle producten dienen ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking naar ons verstuurd te worden. Uw geld wordt teruggestort zodra wij de producten ontvangen hebben. U bent wel altijd de door ons gemaakte verzendkosten schuldig. De retouren dienen voldoende gefrankeerd te worden, ansers nemen wij ze niet aan.

Uitgesloten van omruilen zijn alle producten die op maat of naar wens van koper gemaakt worden, tenzij er duidelijke fouten gemaakt zijn buiten schuld van koper of indien er fabricagefouten in het product zitten. Ook uitgesloten zijn ALLE hondenschoenen en wond-, spalk- en gipsbeschermende middelen en incontinentieproducten tevens uitgesloten zijn ALLE producten die om de achterhand van de hond zitten of die om een plek zitten waar een wond of infectie is. Dit is om hygiënische redenen.

Dit alles tenzij anders is afgeproken. Wil je weten of je iets kunt omruilen, mail dan even naar: sengyeszti@outlook.com

U kunt de producten bij ons komen passen en/of laten aanmeten. Hiervoor kand een bedrag in rekening gebracht worden. U moet hiervoor een afspraak maken.

U kunt binnen 10 werkdagen producten ruilen. De te ruilen producten dienen ongebruikt en schoon, in de oorspronkelijke verpakking naar ons verstuurd te worden. U krijgt na ontvangst van de goederen een ander product, naar keuze. Dit moet tevoren per email worden aangemeld.

Alle retouren dienen per email bij ons aangemeld te worden.

bottom of page